Anlita oss

Det ska gå fort att hitta rätt interimschef när er ledningsgrupp behöver stärkas upp. Inom Mesh finns ledningsgruppens samtliga roller representerade. Majoriteten av våra interimschefer är på executive-nivå, med många år av ledningsgruppsarbete och ledarskap bakom sig.

Alla våra interimschefer har erfarenhet från de olika stadier ett företag går igenom under sin livstid. Deras senioritet och tidigare meriter talar ofta sitt klara språk, men aspekter som personlighet, ledarstil och pedagogiska egenskaper spelar ofta in i våra kunders beslut. Ju tydligare bild ni har av ert behov, desto snabbare går matchningsprocessen.

Mesh är ingen klassisk rekryteringsfirma eller CV-databas.

Vi närs av kunskapsutbytet mellan arbetsgivare och konsult – att möjliggöra en matchning mellan behov och kompetens. Mesh kan stötta er ledningsgrupp oavsett vilken situation ni befinner er i, eller vilken utmaning ni står framför. Kontakta oss redan idag för att lämna din kravspec, eller för att få hjälp med att ta fram en. I vårt nätverk finns ledaren ni vill rekrytera.

Kontakta oss

Vanliga frågor

Idag vet de flesta vad interim management är, men långt ifrån alla har erfarenhet av att anlita en interimschef. För dig som inte tidigare har hyrt en chef erbjuder vi de råd och det stöd du behöver för att kunna fatta ett långsiktigt hållbart – och lönsamt – beslut. Vi har samlat några av de vanligaste frågorna nedan.

Hur anlitar man en interimschef via Mesh?

Du kan komma i kontakt med oss via telefon, mail eller genom att fylla i vårt kontaktformulär. Klicka här för att komma till vår kontaktsida. 

Hur kommer jag i kontakt med interimscheferna?

Fyll i vårt kontaktformulär om du vill hyra en chef, eller bara veta mer om hur inhyrningsprocessen fungerar.

Kostar det att publicera en förfrågan i plattformen?

Som företag betalar ni bara vid inhyrning av en interimchef från Mesh. Om du vill veta mer om vår prismodell, vänligen kontakta oss.

Vilka är de vanligaste rollerna era medlemmar har?

Nätverket representerar alla titlar i ledningsgruppen, men några roller förekommer mer än andra. Till exempel är interimskonsulter med bakgrund som CEO, CFO, HR-chef, marknadschef och försäljningschef till viss mån mer förekommande i vår medlemsplattform.

Finns Mesh representerade i hela landet?

Ja. Dock finns fler medlemmar i större städer, som Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Gävle. I och med nätverkets omfattning går det nästan alltid att hitta en matchning oavsett ort. Nästan alltid finner vi rätt kandidat via medlemmarnas egna nätverk. Läs mer om de utökade nätverken här.

Vad är skillnaden mellan klassisk rekrytering och Mesh?

Om rekrytering handlar om att hitta rätt person adderar Mesh ett lager av kunskapsutbyte. Vi är måna om att personen som stärker upp er ledningsgrupp tar del av en löpande kunskapsförsörjning. Rekrytering stänger en dörr som vi behåller öppen.