Om Mesh

Den nya generationens chefer kräver mer än tidigare. De efterfrågar en möjlighet att kommunicera, samverka och utbyta kunskap – eller affärsmöjligheter – med likasinnade. Mesh grundades som svar på deras behov.

 

Mesh är en medlemsbaserad, snabbväxande sammanslutning av erfarna egenkonsulter. Medlemmarna i Mesh är vana vid förändringsledning, att driva projekt inom effektivisering likväl som att hantera omorganisationer och omstruktureringar. Företagen som vänder sig till Mesh letar efter ett nytt, mer träffsäkert sätt att hitta rätt senior kompetens.

Vi hjälper dem att hitta varann.

Vår framtidsvision

Vår vision om framtiden är en arbetsmarknad där både arbetsgivare och arbetstagare agerar enligt nya mönster. Vi tror att ledningsgrupper som vågar vara transparenta med sina utmaningar kommer att få bättre matchningar, snabbare. Vi tror att konsulter som hittar drömuppdrag på drömuppdrag drivs av proaktivitet och samarbete. Rekrytering, som vi känner den, tappar sin udd på ledningsgruppsnivå.

En stark konsultsammanslutning

Mesh hyr in seniora konsulter

Mesh täcker in ledningsgruppens alla befattningar – men även faser. Olika skeenden, utmaningar och interna strukturer kan innebära att din ledningsgrupps behov är mycket specifikt.

Som kund till Mesh får du tillgång till våra medlemmars samlade nätverk. När du delar med dig av er specifika utmaning hjälps alla medlemmar i Mesh åt att hitta rätt egenkonsult, via sina respektive nätverk.

Vill du veta mer om hur det fungerar att anlita en egenkonsult via Mesh?

Läs mer här

Vi tror på personliga rekommendationer

Varje medlem i Mesh är handplockad och har gått igenom vår omfattande urvalsprocess. Innan en konsult hyrs ut via Mesh genomgår de dessutom en ytterligare granskning, där en djupintervju och bakgrundskontroll genomförs.

Majoriteten av våra konsulter är rekommenderade av en annan medlem. Det innebär att det, bakom nästan varje medlem, står en annan som går i god för personens kompetens.

bästa interimscheferna

En stor familj

Mesh ingår i Key People Group och grundades tidig vår 2019 av vd Johan Alsén. Utöver Mesh ingår åtta bolag i koncernen: TNG, ToFindOut, Invici, Signpost, ADA Digital och Tengai. Bolagsgruppen har över 500 anställda.