Om Mesh

Den nya generationens chefer kräver mer än tidigare. De efterfrågar en möjlighet att kommunicera, samverka och utbyta kunskap – eller affärsmöjligheter – med likasinnade. Mesh grundades som svar på deras behov.

Mesh är en medlemsbaserad, snabbväxande sammanslutning av erfarna konsulter. Konsulterna i Mesh är vana vid förändringsledning, att driva projekt inom effektivisering likväl som att hantera omorganisationer och omstruktureringar. Företagen som vänder sig till Mesh letar efter ett nytt, mer träffsäkert sätt att hitta rätt senior kompetens.

Vi matchar dem med varann.

En stark konsultsammanslutning

Mesh hyr in seniora konsulter

Mesh täcker in ledningsgruppens alla befattningar – men även faser. Olika skeenden, utmaningar och interna strukturer kan innebära att din ledningsgrupps behov är mycket specifikt.

Som kund till Mesh får du tillgång till våra medlemmars samlade nätverk. När du delar med dig av er specifika utmaning hjälps alla medlemmar i Mesh åt att hitta rätt konsult, via sina respektive nätverk.

Vill du veta mer om hur det fungerar att hyra en chef via Mesh?

Läs mer här

Vi tror på personliga rekommendationer

Varje medlem i Mesh är handplockad och har gått igenom vår omfattande urvalsprocess. Innan en konsult hyrs ut via Mesh genomgår de dessutom en ytterligare granskning, där en djupintervju och bakgrundskontroll genomförs.

Majoriteten av våra konsulter är rekommenderade av en annan medlem. Det innebär att det, bakom nästan varje medlem, står en annan som går i god för personens kompetens.

bästa interimscheferna

En stor familj

Mesh ingår i Key People Group och grundades tidig vår 2019 av vd Johan Alsén. Utöver Mesh ingår åtta bolag i koncernen: TNG, ToFindOut, Invici, Signpost, ADA Digital, Tengai och Trobar. Bolagsgruppen har över 500 anställda.