Om Mesh

Den nya generationens chefer söker mer än vad klassiska rekryterings- och interimsbolag kan bistå dem med. De efterfrågar en möjlighet att kommunicera, samverka och utbyta kunskap – eller affärsmöjligheter – med likasinnade. Mesh grundades som svar på deras behov.

Mesh är ett starkt, tätt och transparent nätverk, bestående av landets mest kompetenta och meriterade interimschefer. Cheferna i Mesh är vana vid förändringsledning, att driva projekt inom effektivisering likväl som att hantera en omorganisation eller omstrukturering.

Företagen som vänder sig till Mesh letar efter ett nytt sätt att rekrytera. Ofta vet de exakt vad de letar efter, men ibland använder de nätverkets samlade kunskap för att få hjälp med att bygga sin kravprofil. Vi för ihop ledningsgrupper med de mest eftertraktade interimscheferna och deras kontakter. Vi är övertygade om att det är mer effektivt än klassisk rekrytering.

Ett starkt, tvärfunktionellt nätverk

bästa interimscheferna

Mesh verkar tvärfunktionellt och täcker in alla ledningsgruppens befattningar. Är du en – eller letar efter en – interimt baserad vd, ekonomichef, marknadschef, HR-chef, it-chef eller kanske en förändringsledare är sannolikheten hög att Mesh är rätt för dig.

Olika skeenden, utmaningar och interna strukturer kan innebära att din ledningsgrupps behov är mycket specifikt. Det är inte helt ovanligt att vilja ta rygg på en erfaren förändringsledare som har drivit en liknande förändring förut.

Som kund till Mesh får du tillgång till våra medlemmars samlade nätverk. Det innebär att om du inte finner den du söker inom Mesh kan du tillgå våra medlemmars individuella nätverk. De är seniora experter och generalister med stora kontaktnät. Genom att dela med dig av er specifika utmaning hjälps alla medlemmar i Mesh åt att hitta rätt.

Vill du veta mer om hur det fungerar att hyra en chef via Mesh?

Läs mer här

Personligen rekommenderade

Våra medlemmar är personligen invalda i Mesh. De har alla valts ut genom vår omfattande urvalsprocess, som ett led av vår kvalitetsgranskning. Innan en interimkonsult hyrs ut via Mesh genomgår de en mer omfattande granskning, där en djupintervju och bakgrundskontroll genomförs. Läs mer om vad vi kallar Mesh Quality.

Majoriteten av interimscheferna i Mesh är rekommenderade av en annan medlem. För oss innebär det att våra medlemmar, på någon nivå, går i god för personen. Vi ser till att värna om våra medlemmars vilja att tipsa oss om deras toppkandidater att skapa en kultur och grupp där det lönar sig att dela med sig.

chefsnätverk

En av branschens största koncerner

Mesh ingår i Key People Group och grundades tidig vår 2019 av vd Johan Alsén. Utöver Mesh ingår åtta bolag i koncernen: TNG, ToFindOut, Invici, Signpost, ADA Digital, Tengai och Trobar. Bolagsgruppen har över 500 anställda.