Vårt svar på chefsrekrytering

Kompetensbrist är en verklig del av vardagen för många – inte minst för landets tech- och ingenjörsbolag. Inom ledningsgruppen märks det snabbt om en person eller kompetens saknas. När er verksamhet står inför stora förändringar eller utmaningar kan det ibland räcka med att en enda person adderas till sammanhanget för att skapa stabilitet: en interimschef. 

Allt fler företag hyr in en ledningsgruppsmedlem för att leda verksamheten mot nya höjder. Ibland kan det handla om rent reaktiva behov – en nyckelroll som plötsligt blir en vakans, eller en oväntad uppsägning. Vi ser ett behov på marknaden av en aktör som tar ett tydligt steg från klassisk rekrytering. Vi som är medlemmar i Mesh är övertygade om att vi kan bidra med mer värde till landets ledningsgrupper genom vår samlade kunskap än vad ett rekryteringsbolag kan göra.

En direktlänk till Sveriges bästa interimschefer

bästa interimscheferna

När du är i kontakt med en konventionell interimsförmedlare eller executive search-byrå är processen ofta traditionellt betingad. Kandidater headhuntas främst genom förmedlarens krets, annonser och sökverktyg. Vi tänker tvärtom.

Vårt mål är att effektivisera interimsbranschen. Som ledningsgrupp på jakt efter en interimschef tror vi att du får ut betydligt mer av att få en direktlänk till oss direkt. Många ledningsgrupper som vill anlita en interimschef saknar en överblick av utbudet av tillgängliga ledare. Idag finns vi samlade i Mesh. Via Mesh ställer du inte frågan till en rekryteringskonsult. Du ställer den direkt till källan.

Chefsrekrytering enligt Mesh

Vi är landets mest eftertraktade interimschefer. För att komma i kontakt med oss kontaktar du nätverket för att beskriva ert behov. Du får personlig hjälp med att navigera inom nätverket för att hitta rätt medlem för er. 

Kontakta oss idag för att berätta om era behov – nutida likväl som framtida. Hör av dig om du har frågor kring hur Mesh fungerar. Vi hjälper dig gärna vidare.

Kontakta oss!
chefsrekrytering

Kraften i medlemmarnas utökade nätverk

Nätverk med mångfald

Idag talar många om kraften i nätverk och nätverkande. Enligt oss bör ännu mer ljus riktat mot de, så kallade, utökade nätverken. Ditt utökade nätverk är de nätverk som personerna i ditt nätverk har i sina nätverk. Komplicerat? Inte alls. Konceptet är gammalt, men klätt i nya ord. Ett utökat nätverk är synonymt med det välkända uttrycket alla känner någon, som känner någon, som känner någon.

Sannolikheten att hitta den du söker är större när du når ut till fler. Vi vågar påstå att din nästa interimschef finns inom Mesh – oavsett om du letar efter en tillförordnad chef, CIO, COO, CTO, CEO, HR Director, MD, försäljningschef, logistikchef, marknadschef, operativ chef, produktionschef, Sverigechef, teknisk chef, HR-chef, IT-chef, tf VD, strategikonsult eller någon helt annan.

Framtidens chefsförsörjning

Vår vision om framtiden innebär en arbetsmarknad där både arbetsgivare och arbetstagare visar ett förändrat mönster. Från företagens sida tror vi på en öppenhet kring behov och efterfrågan. Ledningsgrupper som vågar vara transparenta med vilka utmaningar de söker stöd inom kommer att finna bättre matchningar. Å interimschefernas sida krävs proaktivitet och nätverkande. En kommunicerande interimschef når nya vidder och är sannerligen sin egen lyckas smed. Rekrytering, som vi känner den, har tappat sin udd på ledningsgruppsnivå.